Atrium Copernicus

Ekologia i wygoda

atrium-copernicus.pl/

Rozbudowa Atrium Copernicus pozwoliła toruńskiej galerii na uzyskanie ekologicznego certyfikatu BREEAM z wysoką oceną „very good”. Marro oprócz wyposażenia food courtu i stref wspólnych wykonało na zamówienie między innymi: strefę zabaw dla dzieci, ścianki działowe i szklane panele.

Kompleksowe wyposażenie food courtu i stref wspólnych:

Krzesła, stoły, sofy m.in. Vitra, Pedrali, Arper

Na zamówienie: ścianki działowe, panele szklane,

Plac zabaw (w tym tapicerowane obicia, wykładzina, gry, figurki zwierząt i miękkie zabawki),

Tapicerowane siedziska, kosze na śmieci

 

Powierzchnia użytkowa: 51 tys. m².

Architekt: IMB Asymetria, Blue Architektura

Inwestor: Atrium

Rok: 2016

Miasto: Toruń

 

 

 

inne realizacje

realization-icon zobacz wszystkie